توصیه هایی در مورد ایمنی غذاها برای ورزشکاران

  • دستهای خود را قبل از تهیه یا خوردن غذا و بعد از عطسه، سرفه یا رفتن به دستشویی با آب و صابون بشویید.
  • هنگامی که بریدگی یا جای زخمی در دست دارید، هنگام تهیه غذا از دستکش استفاده کنید.
  • هرگز از یک تخته برش برای بریدن گوشت و مرغ و میوه و سبزی استفاده نکنید.
  • از تخته های برش چوبی یا ترک برداشته استفاده نکنید.
  • غذاهای منجمد شده را ابتدا از یخ زدگی خارج کرده و سپس حداکثر ظرف 24 ساعت آن را بپزید.
  • فقط از شیر و پنیر پاستوریزه استفاده کنید.
  • از مصرف تخم مرغ های ترک خورده خودداری کنید.
  • میوه و سبزی را قبل از مصرف حتما ضد عفونی کنید.
  • به تاریخ تولید و انقضای غذاهای صنعتی دقت کنید.
  • از خریدن غذا از دست فروشهای خیابانی خودداری کنید.
  • کلیه انواع گوشتها قبل از مصرف باید به خوبی پخته شوند.
/ 0 نظر / 15 بازدید